Yritys

Unelmien työpaikka

Yritys on perustettu syyskuussa vuonna 2017. Pieni kahvila-konditoria oli aina ollut unelmana ja kun liiketila löytyi oli selvää että Kotka tarvitsi oman kotoisan kahvilan, jossa aikaa voi viettää rennosti nautiskelle, vaikkapa hyvän erikoiskahvin seurassa lehtiä lueskellen, Hyggeillen.

Vaihtuvasta valikoimasta vitriineistämme voit löytää niin vegaanisia, gluteenittomia sekä laktoosittomia tuotteita. Kanta-asiakkaanakaan et pääse kyllästymään herkkuihin, sillä aina kehitellään jotain uutta sesonkien mukaan.

Kahvila-konditoria Hygge on pieni, rento paikka, jossa hymy ei hyydy. Iloinen henkilökuntamme pitää sinusta huolen ja auttaa kaikissa kysymyksissä. Asiakaspaikkoja meiltä löytyy noin 20.

Hygge sai tunnustusta myös Kotkan yrittäjiltä vuonna 2019, jolloin saimme vuoden nuori yrittäjä-palkinnon. Tämä oli iso yllätys ja tuntuikin erittäin hyvältä, olemme onnistuneet työssämme!

Vuodet 2020-2022 menivät aikalailla selviytyessä, sillä koronapandemia jylläsi maailmalla. Sen aikana saimme kasaan pienen verkkokauppamme näille sivuille, josta voit käydä tilaamassa suosituimpia herkkujamme kätevästi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Lisäksi tuotteitamme voi tilata Foodoran lähettipalvelulla kotiin.

Kesällä 2022 remontoimme liiketilaa hiukan freesimmäksi uusilla vitriineillä ja kalusteilla. Kaiken ei silti tarvitse muuttua, sillä tutuista herkuista vastaavat edelleen samat leipuritytöt, Katja & Sanna. Meille tärkeintä on tuotteiden ulkonäkö, tuoreus ja laadukkaat raaka-aineet. Unelmien työpaikan tästä tekee hyvä ja tiivis yhteishenki, mahdollisuus tuoteuttaa kädenjälkeä ja luovuutta. Emme jämähdä tiettyihin kaavoihin tuotteidemme osalta, vaan aina kokeillaan kaikkea uutta.